banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

BELSAN'dan hodri meydan

BELSAN Ulaşım Hizmetleri Müdürü Abbas Yavuz, sayıları 100’e yakın olan özel halk otobüslerinin “Akıllı kart” sistemine dahil olması halinde talebi karşılayıp, filolarına 50 otobüs daha katmak zorunda kalmayacaklarını belirtti. 

VATANDAŞ YENİ HATLAR
AÇMAMIZI İSTİYOR

Yavuz, HİZMET’e yaptığı açıklamada, vatandaşlardan yeni hatlar açılması yönünde hem kendilerine, hem de Beyaz Masa’ya yoğun bir başvuru geldiğini söyledi. 

Belediye Meclisinden onay görmesi ve 50 otobüsün Belediye tarafından satın alınması halinde bu araçları yoğun bir ihtiyaç halini alan Osmanbey-Karaköprü hattının yanı sıra Zahireciler Borsası, Hayati Harrani, Yakubiye ve Şıhmaksut ile Toplanma Merkezi arasında çalıştıracaklarını bildiren Yavuz, şu değerlendirmeyi yaptı: “50 yeni otobüsün daha trafiğe katılması şehir trafiği açısından sıkıntı oluşturabilir, bunun farkındayız. Ancak biz de vatandaşların taleplerini bir şekilde karşılamak durumundayız. Eğer özel halk otobüsleri BELSAN bünyesine katılırsa, ihtiyaç duyulan semtlerde talebi kolayca karşılayabiliriz. Dolayısıyla 50 otobüs almaya gerek kalmaz”

Hizmet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.