banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Belediye’den Girişimcilere Sertifika

Şanlıurfa Belediyesi’nin yürüttüğü “Kariyer ve İstihdam Destek Merkezi Projesi” kapsamında düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”nde başarılı olan 30 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
Törene, Belediye Başkan Vekili M.Fevzi Yücetepe, KOSGEB İl Müdürü İdris Erkeksoy, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Göncü, Eğitmen Rafet Yılmazoğlu, Kariyer ve İstihdam Destek Merkezi Görevlisi Burçin Ayhan ve çok sayıda kursiyer katıldı.
Şanlıurfa Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen törende girişimcilerin sertifikaları Belediye Başkan Vekili Mehmet Fevzi Yücetepe ve diğer davetliler tarafından verildi.
Şanlıurfa Belediyesi ve KOSGEB'in imzaladığı protokolle düzenlenen girişimcilik eğitimi sonucu 30 girişimci adayı sertifika almanın sevincini yaşadı. Eğitimin sonucunda belirledikleri meslek dallarında işyeri açma ve hibe elde etme şansı yakalayan kursiyerler, projede emeği geçen başta Şanlıurfa Belediyesi olmak üzere diğer kamu kurum ve kuruluşlara teşekkür ettiklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.