banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Bedava Fidan İzdihamı VİDEO
Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında kent merkezinde dağıtılan bedava fidanlar Şanlıurfalı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Bedava fidanlardan bol sayıda almak isteyen vatandaşlar kimi zaman izdihama neden oldu.

Gap’ın başkenti olan ve binlerce dönüm arazisi ve bol miktarda suyu bulunan Şanlıurfa’da bu güne kadar yeterli derecede ağaçlandırma yapılmaması Şanlıurfa’nın bir çöl görünümünde olmasına neden oluyordu.

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında 2012 yılı içersinde Şanlıurfa merkezde 100 bin bedava fidan dağıtıldığı 2013 yılında 200 bin bedava fidan dağıtımı yapılacağı öğrenildi.

Kent merkezinde Eski Hal Pazarı Kavşağında gerçekleşen bedava fidan dağıtımı hakkında bilgi veren Orman Bölge Müdürlüğünde görevli orman mühendisi ve ağaçlandırma Şefi Eyyüp Karayel amaçlarının Şanlıurfa’yı daha yeşil bir kent yapmak olduğunu söyledi.

Bedava fidanlardan alan Şanlıurfacı vatandaşlar ise aldıkları fidanları dikeceklerini uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kaynak: Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.