banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Bayanlara İş Garantili Hasta ve Çocuk Bakım Kursu

Şanlıurfa'da bayanların iş konusunda sıkıntı çekmesinin önüne geçmek için istihdama yönelik projeler geliştiren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Şanlıurfa Başkanı Vildan Polat, bayanlara iş garantili hasta ve çocuk bakımı kursları açacaklarını söyledi.  Polat, bu kurstan faydalanmak isteyenlerin ise Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasına müracaat etmelerini istedi

Şanlıurfalı bayanların da farklı bir şeyler yapabileceğini ispatlayacaklarını dile getiren Polat, Şanlıurfa'da bayanların açtıkları iş yerlerini bile eşlerinin yönettiğinden yakındı. Tabuların yıkılmasını istediklerini hatırlatan Polat, feodal yapının kıskacına sıkışan bayanları buradan alıp topluma yararlı hizmetler üretmesi konusunda projeler geliştirdiklerini vurguladı.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan Vildan Polat, burada yaptığı açıklamasında, açacakları hasta bakım ve çocuk kurslarının sonunda bayanlara sertifika vererek onlara iş istihdamı sağlayacaklarını anlattı.

http://balikligol.com/images/news/396.jpg

ŞUTSO Bakanı Ertekin ile yaptıkları görüşmede bayanlara yönelik bütün çalışmalara destek sözü aldıklarının altını çizen Polat,  ilginç iş fikirleriyle çeşitli projeleri iş adamlarından alacakları destek ile hayata geçireceklerini söyledi.

Bayanlara yönelik hasta ve çocuk bakım kurslarının yanı sıra "Altın Fikir" yarışması da düzenleyeceklerini ifade eden Polat,"Bayanlardan gelen İlginç iş fikirleri konusunda da iş adamlarımızdan destek alarak projemizi hayata geçireceğiz. Şanlıurfa'da bayanlara yönelik iş konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Bayanların açtıkları iş yerlerini bile eşleri yönetiyor. Artık bu tabuların yıkılmasını istiyoruz. Şanlıurfa'da bayanların da farklı bir şeyler yapabileceğini ispatlayacağız. Onları teşvik edip bilgilendirmenin de biz kadın girişimler kurulunun görevi olduğunun farkındayız. Bu görevimizden yola çıkarak kendimize bir takıp hedefler koyduk. Bunda da başarılı olmak için çalışıyoruz."dedi

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.