banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

BATSO'da girişimcilik eğitimleri başladı

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) ile KOSGEB arasında yapılan işbirliğiyle 120 kişiye verilecek toplam 70 saat süren uygulamalı girişimcilik eğitimi BATSO konferans salonunda başladı.

Girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacı ile verilen kursta, eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmaları hedefleniyor.

Konu ile ilgili BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, ekonomik kalkınmaya katkı ve işsizlik sorununa çözüm üretmek amacıyla bir eğitim programı başlattıklarını söyledi.

Demir ayrıca, kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarına, iş fikri geliştirmesinin öğretildiği derslerde, iş kurma süreçleri, pazar bulma, finansal planlama ve yönetim, üretim planı, insan kaynakları yönetimi, markalaşma ve marka yönetimi eğitimleri vereceklerini açıkladı.

Kursiyerlerin alacakları sertifika ile KOSGEB’in desteklerinden faydalanabilecekleri de belirtildi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)






Anahtar Kelimeler:
BatmanBATSOKOSGEB
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.