banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Başkent Doğalgazda önceki gün ihaleyi kazanan Mehmet Emin Karamehmet ve Mehmet Kazancıdan ödeme yapılmaması nedeniyle yeniden bekleme sürecine girildi

Başkent Doğalgazda önceki gün ihaleyi kazanan Mehmet Emin Karamehmet ve Mehmet Kazancıdan ödeme yapılmaması nedeniyle yeniden bekleme sürecine girildi.

Daha önceki ihaleyi kazanan Global Yatırım da parayı ödemediği için iptal edilmişti.

Şimdi gözler ikinci ek süreyi alan Karamehmet ve Kazancının pazartesi günü ne yapacağına çevrildi. Başkent Doğalgaz için yönetim kurulu başkanlığını Mehmet Kazancının yaptığı MMEKA şirketi ihalede 1.2 milyar dolarla en yüksek teklifi verdi. Radikalden Neşe Karanfilin haberine göre; daha sonra Karamehmet, Kazancıdan ayrı olarak Çankaya Doğalgazı kurdu. EPDK, her iki şirketin de Başkent Doğalgazı alabileceğine karar verdi. 4 Mayıs akşamına kadar ihale bedelinin ödenmesi gerekiyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.