banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Başkan Yetkin'den Öğrencilere çağrı

Başkan Yetkin yaptığı açıklamada;

“MÜSİAD Eğitim ve Kültür Komisyonunun yapmış olduğu, MÜSİAD Üyelerinin kişisel ve kurumsal gelişimine yönelik yoğun faaliyetler gerçekleştirmektedir. Bu kapsamda eğitim faaliyetleriyle ilgili kurum/kuruluşlarla sürekli görüşmeler yaparak MÜSİAD üyelerinin kaliteli eğitim imkanlarına daha uygun fiyatlarla erişebilmesini sağlamıştır” dedi.

Bu çalışmalar kapsamında, Urfalı Hemşerilerimizin çocuklarının da yoğunlukla talep ettiği İstanbul’daki bazı özel üniversitelerle bünyelerindeki meslek yüksekokulu, lisans, yüksek lisans, doktora ve sürekli eğitim merkezi programları alanında işbirliği gerçekleştirildiğini belirten Yetkin; anlaşma sağlanan üniversitelerin dışında kalan diğer bazı özel üniversitelerle görüşmelerin devam ettiğini, ilk ve ara kayıt dönemlerinde anlaşmaya varılan üniversitelerin sayısının artacağını söyledi. MÜSİAD üyeliğinin imkanlarının, yatırım, kredilendirme ve sair konuların dışında eğitim alanına da taşmasının güzel bir gelişme olduğunu, bu imkanlardan yararlanmak için üyelerimiz başta olmak üzere tüm Urfalıların, MÜSİAD ile irtibatlı olması gerektiğini hatırlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.