banner2
Öne Çıkanlar teog news Strandberg futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Trendyol 1. Lig

Başkan Peltek'ten OSB’deki elektrik kesintisi iddialarına açıklama

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası olarak konuyu ilk günden bu yana takip ettiklerini belirten Peltek, çözüm arayışlarımız sürüyor dedi.
Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Türkiye-Almanya Ekonomi Diyaloğu toplantısına TOBB Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu ile katılan Peltek, konuyu yurtdışında da takip ediyor. Şanlıurfa sanayicisinin mağduriyet yaşamaması için gayret içinde olduklarını dile getiren Peltek, “ŞUTSO olarak konu ilk günden bu yana takibimizde, yaşanan problemin çözümü için çalışmalarımız sürerken, yurtdışında beraber bulunduğum TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na da konuyu ilettim. Sayın Başkan Pazartesi günü bizzat konunun muhatapları ile görüşeceğini ve gereğinin yapılacağını ifade etti.
Şanlıurfa’daki yatırımcılarımızın mağdur olmaması adına tüm girişimleri Ticaret ve Sanayi Odası olarak yapmış bulunmaktayız. Konunun çözümlenmesinin ardından sorunun nereden ve neden kaynaklandığı hakkında kamuoyu bilgilendirilecektir.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mersavili Musa 6 yıl önce

Urfa da en merak ettigim sey belediye amblemli cadirlarda karpuz satan ve buzdolabi tv 10 karca lamba olan direkten cekilen elektrik parasini dedas nasil aliyor. Karpuzcular abonemi oluyor yaz boyu

Avatar
Mersavili Musa 6 yıl önce

Kesilirse ışildak kullanilir