banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Başkan Ertekin Yeniden ŞUTSO başkanlığına aday

Bugün bir basın toplantısı düzenleyerek basın mensuplarıyla bir araya gelen ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin, başkanlık yaptığı dönemi kısaca değerlendirdi ve adaylığıyla ilgili ilk resmi açıklamasını da yaparak “Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden talibiz inşallah” dedi.

Başkan E. Sabri Ertekin yaptığı açıklamada “Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Organ seçimleri 17 Şubat’ta, 29 meslek grubunda yapılacak. Öncelikle Meclis üyelerimiz seçilecek ardından ise Meclis Divanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Delegeleri belirlenecek. 6 Bin 584 üyenin bulunduğu odamızda yaklaşık 4 Bin 200 kişi aday olma şartlarına sahip. Gerçekten katılım bakımından oldukça yoğun bir seçim olmasını bekliyoruz. 70-75 meclis üyesi seçilecek. Ancak meclis üyesi olmak isteyen daha fazla kişi olacaktır. Bu kişiler meclis üyesi olarak seçilemezlerse de üzülmesinler. Gerçekten ilgilendikleri bir konu varsa her zaman onların yanındayız. İlimize hizmet etmek isteyen herkesin, ŞUTSO, bende dâhil olmak üzere tüm imkânlarıyla emrindedir. Bu İnanç ve anlayışla seçilecek olan yeni meclis bana yönetim kurulu başkanlığını verirse bu görevi tekrar yapmaya talibim. İnşallah Şanlıurfa’mıza yakışır bir seçim olur” dedi.

Başkan Ertekin’in Yaklaşık 4 yıldır yürüttüğü Yönetim Kurulu Başkanlığı sürecinde yapmış olduğu çalışmalardan öne çıkanlar şöyle: Üyelerin esas iş konusu, adres ve cep telefonu tespiti çalışması başlatıldı.   1. OSB’de, çevre illerden daha pahalıya kullanılan elektrik enerjisini diğer illerden Kw birim fiyatı olarak, daha indirimli kullanılması sağlandı. OSB’nin su sorununu giderildi ve OSB’de doğalgaz kullanımı başlatıldı.  ŞUTSO’nun web sitesini her gün güncelleterek üyelerin her şeyden zamanında haberdar olması sağlandı. Şanlıurfa’daki kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordineli çalışarak kentimizin kalkınması adına adımları atıldı. Teknopark kurulması için üniversite ile yürütülen çalışmalar sonuç verdi, ilimizde de Ar-Ge çalışmalarına zemin hazırlayan teknopark’ın kurulmasına ön ayak olundu. Uçak seferlerinin arttırılması ve Şanlıurfalıların günübirlik seyahat edebilmeleri sağlandı. Yeni hizmet binası yaptırılarak üyelerin daha rahat ve müreffeh bir ortamda işlemlerini yaptırmaları sağlandı. 2. OSB’nin kurulması sağlanarak büyük yatırımcıların ilimize gelmesine zemin oluşturuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.