banner2
Öne Çıkanlar karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Nicolò Zaniolo Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Kum Sanatçısı Ömer Faruk Elmas

Başbakanlıktan Urfa'ya müjde

Oto Alım Satımcılar Sitesi Kooperatif Başkanı Yaşar Bozkurt, TOKİ yakınlarında hazine arazisi üzerinde yapımı planlanan Galericiler Sitesine yakın bir zamanda start vereceklerini bildirdi. 

Bozkurt HİZMET’e yaptığı açıklamada, söz konusu arazinin  Kooperatife devredilmesi için yürütülen bürokratik yazışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini bildirdi.


Başbakanlıktan gerekli onayın çıktığını, yazının önümüzdeki günlerde Milli Emlak Müdürlüğü’ne ulaşacağını belirten Bozkurt,  şunları kaydetti:“Ödemeyi yapıp, tapumuzu alacağız.  Bu aşamadan sonra hemen yapım aşaması  için düğmeye basacağız. Zaten projemiz hazır durumda.


253 dönümlük arsaya ilk etapta 300 işyeri yapmayı planlıyoruz.  Sadece otomobilciler değil, Traktör, Minibüs ve kamyoncular için de işyerleri olacak.


19-20 milyon lirayı bulacak projeyi 2 yılında bitirmeyi planlıyoruz. Böylece daha modern şartlarda işimizi yapacak. Bulunduğumuz yerden taşınarak, Paşabağı’nda Kentsel dönüşümün önünü açmış olacağız.


Projenin inşa edileceği alan  Şanlıurfa-Gaziantep karayolu ile Akçakale çevre yoluna yakın. Projemiz tamamlanıncaya kadar sanıyorum Evren Sanayi-Karaköprü çevre yolu da biter.  Ulaşımı kolay bir noktada hizmet vereceğimiz için esnafın, vatandaşın buraya alışması zor olmayacaktır”

Fırat Subaşı / Hizmet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.