banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Bankaların son marifeti bu!

Bankalar 1 milyar adede ulaşan ATM fişleri içinde 25 kuruş ile 1 lira arasında ücret alıyor. Bu ise vatandaşı isyan ettiriyor.

Gelirlerinde yaptıkları karlarla övünen bankalar yeni yeni gelir kaynakları oluşturmaya başladı. Her işleme ücret talep eden bankaların şimdi de ATM'lerde verilen fişler için makbuz bedeli alması vatandaşı çileden çıkartıyor. Bankalar işlem sayısı yılda 1 milyar adede ulaşan ATM'lerdeki bilgilendirme fişleri için de makbuz bedeli olarak 25 kuruş ile 1 lira arasında ücret talep ediyor.  

28 BİN ATM VAR
Bankalar, sayıları 28 bine yaklaşan ATM'lerde bakiye sorgulama, para çekme, hesap hareketlerini izleme, kredi kartı ekstre bilgilerine ulaşma, kredi borcu ödeme planlarını görüntüleme, havale gibi işlemlerde istenen bilgi fişinden ücret almaya başladı.

KAĞIT TÜKETİMİ
ATM makbuz bedellerini müşteri hesaplarına yansıtan bankalar, buna gerekçe olarak da gereksiz yere kağıt tüketimini önlemek istemelerini gösteriyor. Fiş için ücret alındığının farkına varan vatandaşlar ise bu uygulamaya hemen son verilmesini istiyor.

Güneş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.