banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Bankalar Karaköprü’de şube açıyor VİDEO
Karaköprü'deki iş hacmi, nüfusun artması, inşaat sektörünün büyük boyutlara gelmesi ve çeşitli markaların (mobilya, araba, konfeksiyon gibi) açılmasından sonra vatandaşlarında ihtiyaçlarını karşılamak için Her geçen gün büyüyen ve gelişen Karaköprü’de büyük bir ihtiyaç ve eksikliği olan banka şubelerinin olmayışı vatandaşların talebi doğrultusunda Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi’ye ileterek bankaların Karaköprü’de de hizmet vermesini istiyorlardı.

Halkın bu talebi için gayret gösteren (Güvenliğin Polis sorumluluğuna geçmesini sağlayarak) Başkan Çiftçi, yapmış olduğu çeşitli görüşmeler neticesinde ilk olarak Ziraat Bankası bir şubesini açmıştı daha sonra Yapı Kredi ve Akbank’ta birer şubelerini Karaköprü’de açtılar.
Vatandaş, esnaf, İş adamları ve çeşitli meslek gurupları açılan bankalar sayesinde şehir merkezine gidip gelmek yerine yanı başlarında bulunan banka şubelerini ve ATM’lerini kullanarak hem zamandan hem de uzun banka kuyruklarından kurtulduklarını belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler.
Konu ile ilgili görüşlerini bildiren vatandaşlar; “banka şubelerinin açılması çok çok iyi oldu, şehir merkezine gitmektense burada yanı başımızda bulunan bankada işlem yapmak daha kolay uzun kuyruklar yok, şehir merkezine gittiğimizde trafik çok yoğun o yüzden burayı tercih ediyoruz” dediler.

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.