banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Baklavalar İmha Edildi

Siverek Belediyesi zabıta ekipleri ilçenin Adnan Menderes bulvarında bir aracın içinde baklava satışı yapan seyyar satıcının üretim yeri belirlenemeyen baklavalarına el koyarak imha etti.

Belediye Zabıta Müdürü Abdurahman Gümüştaş konuyla ilgi yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz ile yaptığımız denetimlerde bir aracın arkasında baklava satıldığını tespit ettik. Ekiplerimiz yaklaşık 150 kilo baklavaya el koyarak silindirli çöp aracında imha etti. Belediye olarak bu konuda vatandaşlarımıza sağlıklı şartlarda üretimi yapılan gıda maddelerini ulaştırmak amacıyla gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerimizde denetimler yapıyoruz. Halkımızın da bu konuda duyarlı olması için bu kişi ve kişilerden alışveriş yapmamalarını tavsiye ediyoruz. Vatandaşlar uygunsuz gıda maddesi satışı yapan işyerlerini zabıta müdürlüğümüze bildirsinler. Temizlik şartlarına uygun olmayan, üretim yeri ve tarihi belli olmayan gıda maddelerinin satışı ve üretimini yapan işyerlerine zabıta ekiplerimizin denetimleri devam edecektir.” dedi.

Çalışmalar kapsamında uygunsuz şekilde baklava satışı yapan kişi hakkında kabahatler kanununa göre cezai işlem yapıldı.  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.