banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Bakkallar Fuarı Gezdiler VİDEO

Şanlıurfa’dan 2 halk otobüsü ile 40 tane bakkal esnafının katıldığı gezi hakkında bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun “Bizler yönetim kurulumuzla birlikte göreve geldiğimizden beri hep söylerdik Odamızın görevi sadece evraklara mühür basıp para almak olmayacak diye. İşte bu doğrultuda önceki gün Diyarbakır’da düzenlenen Gıda ve gıda teknolojileri (Gıda-Tek) fuarına katılmak üzere üyelerimize yaptığımız duyuru neticesinde 40 tane üyemiz katılmak istediğini belirterek bize baş vurdu. Biz de 2 tane halk otobüsü ile 40 tane üyemizi Diyarbakır’daki Fuara götürdük. Buradaki amacımız üyelerimiz gıda sektöründeki son gelişmeleri görsünler, işlerini geliştirsinler, çeşitli bayilikler alsınlar, gezelim görelim kaynaşalım vs..  gezimiz çok yararlı geçti. Fuarın açılışını Diyarbakır valisi ve Diyarbakır Milletvekili yaptı. Diyarbakır Bakkallar ve Bayiler Odası başkanı bizlere Diyarbakır’ı gezdirdi. Yemek ikram etti. Kendisine üyelerimiz adına teşekkür ederiz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde de buna benzer çalışmalarımız olacağını belirten başkan Mehmet Altun “Diyarbakır’a gidiş geliş, yemek içmek vs. Odamızın bütçesinden tek kuruş para çıkmamıştır. Katılan ve katılamayan tüm üyelerimize yönetim kurulumuz adına teşekkür ederiz” dedi.

Ayrıca Fuara katılan bakkal üyelerden Abdurrahman Göncü “Başkanımıza ve yönetim kuruluna bizleri Diyarbakır’a ve fuara getirdikleri için teşekkür ederim. Buraya geldik ufkumuz açıldı, stres attık. Başka mahallelerdeki tanımadığımız bakkallarla tanıştık. Başkanımız Mehmet Altun’a teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.