banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Bakkal amcadan teknoloji atağı

 biraz olsun ayakta tutabilmek, işlerini geliştirmek için yeni bir çalışma daha başlatılıyor.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Altun "Bizler göreve geldiğimiz günden beri her zaman ilk önceliği eğitime verdik. Eğitimli bir esnafın kendi işin geliştireceğine, büyüteceğine inanıyoruz böylece hem o esnaf ayakta kalabilir hem de yanında başkalarını da istihdam edebilir. Aksi halde eğitimli değilse, işin usulünü bilmiyorsa Dev marketlerin karşısında ayakta kalamaz. Topluma faydası olamayacağı gibi kendisine de faydası olamaz. Bu sebeple çeşitli dönemlerde Bilgisayar kursları, İngilizce Kursları, İş geliştirme ve müşteri iletişim teknikleri, Hijyen ve raf düzeni üzerine çeşitli kurslar açarak bu günün ve geleceğin alt yapısını yapmaya çalıştık. Şimdi ise ufukta gelecek tehlikenin daha büyük olduğunu düşündüğümüz için başta sayın Başbakanımızın tavsiye ettiği gibi "birleşerek güç olma" çalışmalarımız devam ederken şimdi de "AKINSOFT Yazılım" ve "TEKNOŞURA" firması ile anlaşma yaparak modern, çağdaş bir esnafın iş yerinde kullandığı ve bulundurmak zorunda olduğu teknik ve teknolojik aletleri ve programları çok ucuz fiyata ve 6 aydan 12 aya kadar kredi kartları ile taksit imkanı sağlayarak esnaflarımızın hizmetlerine sunuyoruz. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen üyelerimiz Odamızda açtığımız stantta ürünleri bizzat görebilecekleri gibi ayrıca Odamızın 314 58 09 numaralı telefonundan da bilgi alabilirler. dedi.

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Altun " Artık üyelerimiz kendilerini teknik olarak donatmalılar bunun zorundalar aksi taktirde işini ve kendini geliştirmeyenler kısa sürede bitecekler. Bu imkanı üyelerimize sağladıkları için "AKINSOFT Yazılım" ve "TEKNOŞURA" firmasına ve yetkililerine teşekkür ederiz" dedi.

http://balikligol.com/images/news/1860.jpg

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.