banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

BAKIMA MUHTAÇ'LAR İÇİN EV YAPILACAK

Birecik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nın 797.500,00 TL.'LİK projesi ile İlçede yaşayan ve evleri yıkılma tehlikesi altında bulunan özürlü, yaşlı, kimsesiz, dul, yetim ve bakıma muhtaç 19'u köy, 26'sı merkezde olmak üzere 45 vatandaşa yapılacak olan evlerin ihalesi tamamlandı.

Birecik İlçe Kaymakamı Ozan BALCI, geçtiğimiz aylarda tamamlanan ve 1.projede 38, 2. projede 48 ailemizi yeni yaşam alanına kavuşturan projeler ile vatandaşlarımızın barınma sorununu giderilerek vatandaşlarımızın yeni evlerine yerleştiklerini dile getirerek gerçekleşecek proje ile de birçok vatandaşımızın mağduriyetinin giderileceğini belirttiler.

Birecik Kaymakamlığı olarak insanların en temel ihtiyaçlarından biri olan barınma ihtiyaçlarına cevap verebilmek için yoğun bir çaba sarf ettiklerini ifade eden BALCI, projenin tamamlanması ile toplam 2.000.000,00 TL maliyetle yaklaşık 150 ailenin yeni evlerine kavuşmuş olacaklarını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.