banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Bakan Pakdemirli: TMO Mısır Alımlarına Başlıyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 2018 mısır alım fiyatının ton başına 950 lira olarak belirlendiğini açıkladı. Geçen sene ton başına fiyatın 760 lira olduğunu hatırlatan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bu yıl belirlenen tutarın yüzde 25 oranında artırıldığını söyledi. Bakan Pakdemirli son günlerde mısır fiyatlarında yaşanan dalgalanmadan çiftçilerin olumsuz etkilenmemesi için pazartesi gününden itibaren Toprak Mahsulleri Ofisi’nin de alımlara başlayacağını kaydetti.


Bakan Pakdemirli yaptığı açıklamada: "Yarından itibaren, Toprak Mahsülleri Ofisi’miz aracılığıyla, geçen yıl 760 liraya almış olduğumuz mısırı bu yıl 950 TL’ye almaya başlıyoruz. Üreticilerimiz endişe etmesin; 10 gün içerisinde ürün bedelleri de hesaplarına geçmiş olacak. Üreten kardeşlerime hayırlı olsun." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.