banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Bakanlar Toplandı! Yer Ankara, Konu Urfa!

Ankara'da bugün sabah saatlerinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri bir araya gelerek Şanlıurfa'da yaşanan elektrik sıkıntısını ve Sulama birliklerinden kaynaklanan çiftçilerin su sorununu masaya yatırdılar.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Faruk Çelik; "Orman ve Su İşleri Bakanımız, milletvekillerimiz ve bürokratlarımızla bir araya gelerek Şanlıurfa'nın su ve elektrik konularını görüştük" dedi.  

Edinilen bilgilere göre görüşmelerde Sulam birliklerinin feshedilmesi gündeme geldği ve bu konuda gerekli çalışmaların yapılarak karara bağlanması istendiği belirtildi. Ayrıca Elektirik kesintilerinden dolayı oluşan çiftçi sıkıntılarının giderilmesi için çalışmaların yapılması kararlaştırıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.