banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Bakan Yıldız'ın 'elektrik' açıklamasına tepki

YAKIŞMADI TANER YILDIZ BEY

Vatandaşın haklı taleplerinin görmezden gelinerek PKK'nın yönlendirdiğini söylemek kastını aşan bir söz olduğunu söyleyen Emekli Diyanet Sen Şanlıurfa Şubesi kurucusu ve Eski Başkanı Müslüm Azizoğlu; "Ramazan ayının başından beri İlimiz Urfa da gerek şehir merkezinde ve gerekse şehrin genelinde Elektriklerin haddinden fazla kesilmesi Halkta haklı olarak büyük tepkilere ve infiallere yol açtı. Ancak sayın bakan halkın Cerihadar gönlüne bir teselli vermesi gerekirken ve beklenirken, Malesef halkın bu haklı taleplerini görmezden gelerek halkı PKK'nın yönlendirdiğini söyleyerek Urfa Halkının son derece üzmüş ve rahatsız etmiştir. Zannederim ki bu söylem bakanın kasdını aşmıştır" dedi.

Yıldız: PKK 'Faturayı ödemeyin' demişti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Güneydoğu'daki bazı illerde yapılan elektrik kesintilerine ilişkin, “Elektrik arz güvenliği ile ilgili herhangi bir sıkıntımız yok. Üretimle alakalı herhangi bir sıkıntımız yok ama biz parasını ödeyenle ödemeyen arasındaki ayrımı mutlaka kamuoyuyla paylaşmak durumundayız. Gerek PKK'nın gerekse farklı unsurların "Elektrik paralarını ödemezsiniz iyi olur" dediklerini biliyoruz” demişti.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.