banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Bakan Çelik ŞUTSO binasını açtı VİDEO

Açılışa Bakan Çelik, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu,Vali Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Belediye Başkanı A. Eşref Fakıbaba, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, çevre illerin oda başkanları ve çok sayıda STK başkanı katıldı.

 

Bina açılışı Müftü İhsan Açık’ın dua etmesiyle başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, yaptığı konuşmada; “Hayırlı olsun. Şanlıurfa’ya da bu bina yakışır” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından Bakan Çelik ve Hisarcıklıoğlu'nun aralarında bulunduğu protokol bina açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra binanın yapımından dolayı TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Sabri Ertekin’e plaket verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.