banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Bağlı'dan Şanlıurfalılara sanayi sözü

ilk olarak Bahçelievler Esnafını tek tek ziyaret eden Prof. Dr. Mazhar Bağlı, esnafla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Ardından Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şubesini ziyaret eden Prof. Dr. Mazhar Bağlı, ASKON Şanlıurfa Şubesi Başkanı Orhan Şahin ve Yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek Şanlıurfa’nın sosyo-ekonomik sorunlarına masaya yatırdı.

Seçim startının verildiği ilk günden bugüne kadar gerek kent merkezinde gerekse kırsal alanda çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren Bağlı, Şanlıurfalı iş adamalarıyla bölgede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Şanlıurfa’da yapılan teşvikler kapsamında ve sosyo-ekonomik yapısının anlatıldığı toplantıda Bağlı,  Şanlıurfa’nın üretim merkezi haline gelmesi için hep birlikte ortak akılla hareket edeceklerini vurguladı.

Şanlıurfa’nın yatırımda ileri bir noktaya gelmesiyle Türkiye’nin de gayri safi milli gelirinin artacağının altını çizen Prof. Dr. Bağlı, “Organize Sanayi ziyaretimizde iş adamlarıyla görüşmeler sağladık ve burada birçok iş yerinde yüzde yüz yerli malı üretimi sağlayan şirketler gördük bu beni çok heyecanlandırdı. İnşallah bu tür katma değer üretecek çok fazla iş imkânına sahip fabrikalarla Şanlıurfa’yı cazibe merkezi haline getiririz. Bütün muhafazakâr entelektüellerde kalkınma heyecanı bulunmaktadır. İnşallah ortak akılla Şanlıurfa’mızın geleceğini inşa ederiz.” şeklinde konuştu.

Toplantı sonunda ASKON yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Mazhar Bağlı ’ya Hattat Sanatı ile Arapça İsim ve soyadının yazıldığı tabloyu hediye ettiler.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.