banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

AYGAZ Evlilik kampanyası Facebook'ta

Aygaz, 50. Kuruluş yıldönümünde yeni evlenen çiftleri unutmuyor ve çiftlerin ilk tüpgaz siparişlerinde ayrıcalıklı bir kampanya ile onlara evlilik hediyesi veriyor. Aygaz, yeni evli çiftlerin ilk tüpgaz siparişlerinde hem depozito, dedantör ve güvenli bağlantı seti ücreti almıyor, hem de yeni evlilere 5 farklı markadan ekstra avantajlar sunuyor

 

Evlilik kampanyası Facebook’ta

Aygaz, hayatı kolaylaştıran ürün ve hizmetlerini geniş kitlelere ulaştırmak için konvansiyonel mecraların yanı sıra, sosyal medyayı da kullanıyor ve evlilik kampanyasını Türkiye’de 27 milyon kullanıcısı olan sosyal medya platformu Facebook üzerine taşıyor. “Aygaz Tüpgaz” facebook fan sayfasında detaylı kampanya bilgisi bulunuyor ve kampanyaya katılmak isteyenler Aygaz web sayfasına yönlendiriliyor. Aygaz memnuniyetini bir ömür boyu yaşatacak bu kampanyaya başvuranlardan depozito, dedantör ve güvenli bağlantı seti ücreti alınmıyor. Kampanya ayrıca, yeni evlilere evlilik alışverişlerinde destek olacak ekstra avantajlar sağlıyor.

 

Kampanyadan yararlanmak çok kolay

Bu yıl içerisinde evlenen ya da evlenecek olan çiftler, evlilik cüzdanlarındaki isimlerinin, fotoğraflarının ve evlenme tarihlerinin bulunduğu ilk iki sayfanın fotokopisini ya da evlilik başvuru formlarını 444 4 999 numaralı Aygaz Hizmet Hattı veya www.aygaz.com.tr/kampanyalar/evlilik  sitesi üzerinden ilettiği takdirde kampanyadan yararlanabiliyor. Aygaz’ın iphone ve ipad uygulamasını kullanan tüketiciler bu uygulamalar üzerinden de Facebook sayfasına yönlendirilerek kampanyaya katılma fırsatı buluyorlar

 

Aygaz’ın evlilik kampanyası ekstra avantajlar da sağlıyor

Facebook, Aygaz web sayfası ve Aygaz Hizmet Hattı üzerinden evlilik kampanyasına katılan yeni evli çiftlere, kendilerine iletilen Parolu Aygaz kartlar ile; ev tüpü depozitosu, dedantör ve güvenli bağlantı seti yanında 50 TL ve üzeri Aygaz Euro LPG+ alımına 6 kat Paropuan, uçak hariç diğer Setur ürünlerinde 5 kat Paropuan, 75 TL ve üzeri Divan Pastanesi alışverişlerinde 5 kat Paropuan, 250 TL ve üzeri Koçtaş alışverişlerinde 15 TL Paropuan, Arçelik’ten No Frost buzdolabı ve 7 program ve üzeri çamaşır makinesi alışverişinde 82 ekran ve üzeri LCD/LED TV ya da 4 program ve üzeri bulaşık makinelerinde 200 TL indirim avantajı sunuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.