banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ayakkabıcılar bankalardan dertli

 

   Şanlıurfa Merkezde  Karcı ayakkabıcılık unvanıyla yıllardır ayakkabı imalatçılığı yapan Mahmut Karcı, birinci sınıf deriden ve malzemeden ayakkabı ürettiklerini ve emeklerinin karşılığını alamadıklarını söyledi.

     Şanlıurfa da ayakkabı imalatçısı olan Karcı; “bizim babadan dededen mesleğimiz olan ayakkabıcılık güzel ve sevdiğimiz bir meslek ancak, çalışıyoruz çabalıyoruz, biri gelip elimizdekini silip süpürüyor, malımızı alıyor, sonra da verdiği çek karşılıksız çıkıyor. O bir yıllık emeğimizi boşa gidiyor. Bu uygulamadan bankalarda kendilerini sorumlu tutmuyorlar” dedi.

   Ayakkabı imalatçısı Mahmut Karcı; “bankalar her önüne gelene çek veriyorlar fakat sorumluluğa gelince üzerine almıyorlar. Biz karşılıksız çıkan çeklerimizi kimden tahsil edeceğiz” diye dert yandı…

 

    Haber:Mehmet Emin KUŞ/ www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.