banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

AVM'lerde Trilyonları yönetiyorlar

EKOTRENT

Alışveriş Merkezi (AVM) inşaatı ve işletmeciliği, son yılların en cazip yatırım alanlarından biri. 2009 sonu itibariyle Türkiye'de 238 AVM bulunuyor. Halen 32 proje de inşaat halinde. Her biri milyonlarca dolara mal olan bu merkezler, ziyaretçilerine sadece alışveriş değil eğlenceden spora birçok aktivite için imkan sunuyor.

Özellikle İstanbul'un bazı semtlerinde yan yana açılmaları nedeniyle eleştirilen AVM'ler, kiraları pahalı olduğu için perakende zincirlerinin de hedefi haline geldi. Ancak istihdama ve perakende sektörünün büyümesine ciddi katkı sağladıkları da bir gerçek.

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNE GENEL MÜDÜR OLMAK İÇİN HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR? CEVAHİR'DEN METRO CITY'E; CARRUSUEL'DEN CAPITOL'E, AIRPORT'TAN, ATAKÖY AVM'YE; VIA PORT'TAN KENTPARK'A, FORUM ANKARA'DAN KAYSERİPARK'A VE ARMONİ'YE AVM'LERİ HANGİ İSİMLER YÖNETİYOR VE NASIL KARİYERLERE SAHİPLER? HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ!

www.ekotrent.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.