banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato

Aveadan sabit fiyat garantisi

Aveadan yapılan yazılı açıklamada, yeni kamu tarifelerine bu yıl geçen müşterilere 2012ye kadar aylık sabit ücretlerde sabit fiyat garantisi sağlandığı belirtildi.

Kamu300 tarifesi ile kamu çalışanlarının tüm vergiler dahil 25 TLye Avea Kamulular ile sınırsız konuşurken her yöne 300 dakika konuşma avantajına sahip olduğu, Kamu1000 tarifesiyle ise 45 TL sabit ücret karşılığında Avea kamu hattına sahip herkesle sınırsız konuşmanın yanı sıra her yön ile 1000 dakika konuşulabildiği bildirildi.

35 TL sabit ücret karşılığında Avealı Kamulular ile sınırsız konuşturan Kamu657 tarifesiyle de ayrıca her yöne 657 dakika konuşma imkanı sunulduğu kaydedildi.

Açıklamada, söz konusu tarife paketleri ile kamu çalışanları ve emeklilerinin, kendi adlarına 5 hat alabildikleri gibi referans oldukları 3 yakınlarını da bu tarifelerden yararlandırabildiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.