banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Aşiret değil, iş öne çıksın

Esnafların derdini dinleyen kartal en son Akçakale ilçesinde kuaförlük ve berberlik yapan esnafı da toplayarak sorunlarını dinledi. Görevi geldiğinde sadece esnaf sanatkarlar odasından bir kayıt defteri ve mühür aldığını söyleyen başkan Kartal: en yakın zamanda öncelikle esnafımızın odaya ihtiyacı olduğunu söyleyerek ilk işimiz esnafa güzel bir oda tahsis etmektir. Dedi. ilk toplantısını sanayi de çalışan esnaflarla yaptığını söyleyen kartal bu seferde ilçemizde berberlik yapan esnafımızı topladık özellikle işyerlerinde hijyenik ortama dikkat edilmesini söyleyen kartal berberlerinde sorunları vardır özellikle rayiç bedel üzerinde duruyoruz berber esnafımızın kendi içersinde rayiç bedelini belirlenmesini isteyen kartal:

Esnaf odamızca her esnafa (maliyeye kayıt olanlar)la odamızın bastığı üye kayıt belgelerini tahsis edeceklerini belirterek, odada kayıtları olmayanları kayıt altına alacaklarını söyledi.

İlçede birçok işleri yaptığını belirterek özellikle seçim döneminde aşiretçilik gündeme gelmişdi artık, aşiretçilik bitmiştir yeni aşiretiniz sanatkârlar odasıdır dedi.

    Her hafta değişik esnaf kesimini toplayacaklarını belirten kartal işallah yakın zamanda tüm esnafımızı bir arada yatılı bölge okulu salonunda toplayıp, ilçe kaymakam şefik aygöl Akçakale belediye başkanı abdulhakim Ayhan, ş.Urfa esnaf odalar birliği başkanı ve birçok değerli misafirlerimizi davet edip esnafımızın sorunlarını dile getireceğiz, dedi.

Coşkun atan / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.