banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Asi ve Şık deri mont modelleri

Sonbahar ve kış aylarında soğuktan korunmak için pek çoğumuz kalın mont ve kabanların içine hapsolmak zorunda kalıyoruz. Soğuk ayların kasvetli havası yetmiyormuş gibi birde soluk renklerde üretilen mont, kaşe vb. giyecekler ile iyicene kasvetin içinde boğuluyorduk. Bu sene trend olan sokak modası ve beraberinde getirdiği deri mont modelleri ile artık kışın soğuktan korunurken hem de kasvetli havasından bir parça olsun kurtulabileceğiz. Sokaklarda başlayıp kısa sürede podyumları da etkisi altına alan sokak modası ile hem günlük hem asi hem şık hem de şık görüntüye düşük bütçelerle sahip olma imkanına sahip oluyoruz. Tanımlanması en zor moda trendi olan sokak modasının özellikle kış aylarında en gözde parçaları deri ceketler oluyor.

Deri mont modelleri kış aylarında bizi hem soğuktan korurken hem de fit görünmemize olanak verdikleri için pek çok kadının ve erkeğin gözdesi olmuş durumdalar. Hatta o kadar ki sadece bu ceketler için açılmış https://www.dericeketim.com/ gibi satış siteleri bile mevcut. İnternette yer alan sitelerin arasında bu site sadece deri ceket modelleri üzerine satış yapması bakımından, bütün deri ceketleri vakit ve enerji kaybetmeden göz gezdirme rahatlığı sağlaması açısından oldukça pratik bir formata sahip. Site de kadın ve erkek için her model ve her renk %100 deriden üretilmiş deri mont modelleri yer almaktadır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.