banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Altında kazanmak isteyen bu tüyoya kulak versin!

Altın piyasası yeniden hareketlendi. Salı itibari ile 1400 doları geçmekte zorlanan Altın Fiyatları nın dün 1400 doları da geçti.

ABD merkez bankasından gelen haberler ve dolardaki artışla gram altının fiyatı da 1 günde 1 lira artış gösterdi. Altın fiyatları ay sonu itibari ile yükselişe geçti geçmesine ama uzmanlar bu yükselişin kalıcı olmayacağını söylüyor.

Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, önümüzdeki dönemde fiyat seyrinin aşağı yönlü olabileceğini söyledi. Yıldırımtürk, yükselişin kısa vadeli bir yükseliş olduğunu ve satım fırsatı olduğunun da altını çizmek isterim. Elinde kısa vadeli alım yapmış olanlar bu seviyeden satış yapabilirler. Her an 1385 dolar seviyesini görebilir, dedi. 

Altın onsunun 1400 dolar sınırını geçmesi ile fiyatlar son bir ayın zirvesine çıktı. 

GRAM ALTIN : 84.50 TL

 ÇEYREK ALTIN : 140 TL

YARIM ALTIN : 280 TL

CUMHURİYET ALTINI : 575 TL

Kaynak: Samanyoluhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.