banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Altın mücevher fuarından rekli görüntüler

Ortadoğu Altın ve Mücevherat Fuarı için Gaziantep'e gelen ünlü mankenler, elmas, pırlanta ve altından yapılan takıları inceledi.
Ortadoğu Fuar Merkezi'nde açılan Ortadoğu Altın ve Mücevherat Fuarı'na katılan ünlü mankenler Tuğba Altıntop, Simge Tertemiz ve Yeliz Öney herkesin ilgi odağı oldu. Gaziantep Kuyumcular Odası Başkanı Sedat Özdinç, fuara gelen mankenleri karşılayarak, üzerinde nazar boncuğu bulunan birer altın kolye hediye etti. Altın kolye takılan ünlü mankenler, daha sonra stantları gezdi. Bu sırada bir standın önünde çiğköfte yapıldığını gören mankenler, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra çiğköfte yapımına yardım
etti. Ünlü manken Tuğba Altıntop, çiğ köfte ustasının eline su dökerek yardımcı olmaya çalıştı. Herkesin ilgi odağı olan mankenler bol bol hatıra fotoğrafı çektirirken, takıları da yakından inceledi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.