banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Altın kiralama sistemi evlilikleri kolaylaştırıyor

Senenin her gününde yapılan nişan ve düğünler, piyasayı da harekette tutuyor. Takı alacak durumu olmayan gençler ise ya hayallerini başka bir bahara erteliyor, ya da banka kredilerinden faydalanarak borç bataklığına sürükleniyor.

Gençlerin evliliklerini kolaylaştırmak amacıyla yeni bir kampanya başlatıldı. Altın almaya ekonomik gücü elvermeyen düğün sahipleri, artık altın kiralama yaparak evlilik süreçlerini kolaylaştıracak. Uygun fiyatlarla altın kiralama yapılan bu sistemde Trabzon Hasırı kiralayabiliyor ve özel gününüzü daha ihtişamlı bir hale getirebiliyorsunuz.

Ekonomik gücü olmayanlar için geliştirilmiş bu sistemde 10 bin liradan fazla maliyeti olan Trabzon Hasırı'nı çok uygun koşullarla kiralayabiliyorsunuz. Trabzon Hasırı ismi verilen bu takı setini satın aldıktan sonra yeniden satmak istediğinizde bir bölümü işçilik olduğundan yüzde 15 ile 45 arasında zarar edebiliyorsunuz. Yetkililer bu nedenle de kiralamanın daha mantıklı olduğu görüşüründe.

İstedikleri miktarda altın alamayanlar için başlatılan kampanyadan yurtiçinde yaşayan herkes faydalanabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.