banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Altın fren tutmuyorum

ABD istihdam verisinin beklenenden iyi gelmesi ve Fed'in aylık varlık alımlarını azaltma kararını öne çekeceği beklentisi üzerine 1300 doların altına gerileyen ons, 1.281 dolara kadar düşerek 17 Ekim'den bu yana en düşük seviyeyi gördü. Düşüşünü 3. güne taşıyan altının onsu bugün sabah saatlerinde ise 1.285 civarından işlem görüyor.

 

 

Geçtiğimiz hafta cuma, güne sakin başlayan piyasalar, ABD tarım dışı istihdam verisinin Ekim'de 204 bin ile 125 bin olan beklentilerin üzerinde artması, işsizlik oranının ise yüzde 7,3'e yükselmesi sonrası dalgalanmaya başladı. 2.02 seviyelerinde olan dolar, 2.05'in üzerine çıktı, Borsa İstanbul günü yüzde 2.50'lik düşüşle 73.918 puandan kapattı. Altın ise 1287 dolara kadar geriledi. SABAH

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.