banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Alemdaroğlu; Tatlıses sayesinde ekmek yiyoruz

Çiğköftenin, lahmacunun, kadayıfın ve sıra gecesi geleneklerinin ön plana çıkmasıyla bu sektöre hareket geldiğini ve yeni yeni işyerleri açıldığını anlatan Alemdaroğlu, şöyle devam etti: “Biz de bu esintiden faydalandık. Biz ve bizim gibi bir çokhemşehrimiz Tatlıses sayesinde ekmek yiyoruz. 1996’da Ankara’ya gelerek kebap salonumuzu hizmete açtık. Şanlıurfa’nın adına layık olmaya çalışarak malzemeden kesinlikle kaçınmadık. Yemeyeceğimizi başkasına yedirmeme gibi bir prensip edindik. Zaten malzemelerimizin çoğunu, ana maddesini Şanlıurfa’dan getirtiyoruz. Elbette ki biraz pahalı oluyor ama bu sayede kalıcı müşteriler kazanıyoruz.”

 

Müşterileri arasında siyasetten sporcuya, işadamından sade vatandaşa kadar her kesimden insanlar olduğuna dikkat çeken Şeyh Müslüm Alemdaroğlu, “Geçtiğimiz günlerde Sayın Bakanımız Faruk Çelik yemek yemeye gelmişti. Bu lezzeti Şanlıurfa’nın her yeninde bulamadığını söyledi. Biz de bunun farkındayız. Amacımız hem para kazanmak hem de Şanlıurfa mutfağını en güzel şekilde Ankara’da temsil etmek” dedi.


TATLISES’DEN TERİM’E KADAR

Bu arada, işyerinin duvarlarının süsleyen ünlülerin fotoğrafları kebap salonuna gelen herkesin dikkatini çekiyor. Şeyh Müslüm Alemdaroğlu’nun, mekanına uğrayan ve hatıra fotoğrafı çektirdiği ünlüler arasında İbrahim Tatlıses’ten Fatih Terim’e kadar Türkiye’nin tanıdığı bir çok isim bulunuyor.

 

ŞANLIURFASPOR’UN DURUMU

Fatih Bucak’ın başkanlığı döneminde Şanlıurfaspor’da başkan yardımcılığı görevini yapan Alemdaroğlu, Şanlıurfaspor ile ilgili olarak da şunları dile getirdi. “Şanlıurfaspor geçen sezon başarılı oldu. Ama bu başarıda hiç kuşkusuz önemli pay Bakan Faruk Çelik, Vali Celalettin Güvenç’e aittir. Sayın Çelik ve Sayın Güvenç bir sezon boyunca yılmadan usanmadan kulübe önemli destek sağlamışlardır. Keşke bu sezon da onların istediği, düşündüğü yol takip edilseydi. İnanıyorum ki Şanlıurfaspor çok daha başarılar elde ederdi.”

Reşat Kuşçuoğlu / Ankara / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.