banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Akbaş'tan ŞUTİM açıklaması

yapmış olduğu açıklamada son günlerde köy garajları ile ilgili olarak yaşanan istenmeyen olaylar karşısında başta vekiller olmak üzere siyasetçilere veryansın etti.

Akbaş yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi:

 

“ŞUTİM sahasında bulunan Sebze ve Meyve Hali, Şıra Pazarı, Perakendeciler Sitesi, Toptan Gıdacılar esnafı ve buna bağlı olarak çalışan çok sayıda esnafı hiç kimsenin mağdur etmemesi gerekir.

 

        Biz hiçbir zaman haksız bir talepte bulunmuyoruz. Dileğimiz Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapılmış olan Şanlıurfa’nın tek resmi ve modern köy postaları garajının işler hale getirilmesidir. Esnafımızın trafik il komisyonuna başvuruları sonucunda trafik il komisyonunun çeşitli yerlerden yapmış olduğu araştırma ve incelemeler sonucunda 25/ 05 / 2010 tarihli 2010/05 sayılı karar gereğince köy postalarının şehrimizin gelişimi ve güzelliği için tek resmi köy postası garajına yönlendirilmesine karar verilmiştir.

 

Ama her ne hikmetse kararın hemen arafesinde yapılan çalışmalarda başarı sağlanmasına rağmen bir hafta sonra karar durdurulmuştur.

 

Yaptığımız çeşitli görüşmeler neticesinde isimleri bizde saklı bazı vekillerimizin ve siyasetçilerin baskıları sonucu bu kararın durdurulduğu yönündedir.

 

       Biz ŞUTİM Esnafı olarak bu yapılanları kabullenemiyoruz. Alınan karar bir hafta içersinde nasıl değişir. Biz bu memleketin vatandaşı değil miyiz? Burada yaşayan yaklaşık 4000 ailenin velileri bu vekillerimize oy vermediler mi? Yoksa bizim Ankara’da dayımız olmadığı için mi? Alınmış olan bu kararı kimse uygulamıyor.

 

       Artık bu hatır gönül ilişkilerine bir son verip memleketin ilerisi için en güzelini yapma zamanı gelmedi mi? Biz haklı illaki bizim dediğimiz olsunda demiyoruz çevre illere bakınız eğer her gelişen ilimizde resmi köylü garajı yoksa veya yapılmıyorsa bizde iddiamızdan vazgeçeriz. Hiç kimsenin Şanlıurfa’mızı geriye götürmeye, şehrin içerisindeki o çirkin görüntüye mahkûm etmeye kimsenin hakkı yoktur diye düşünüyoruz. Dedi.

 

HABER FOTO: MEHMET YETİM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.