banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

AK Partiden ŞUTSO'ya ziyaret
Milletvekili Kaçar ve beraberindeki heyet, Başkan E. Sabri Ertekin ile bir süre görüştü. Görüşmede Şanlıurfa’nın ekonomik ve ticari hayatı ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyaretle ilgili değerlendirme yapan Mahmut Kaçar, Sabri Başkan ile fırsat buldukça görüşmeye çalışıyoruz, hepimiz ortak çabası ilimiz için bir şeyler yapmak, inşallah 4 yılın sonunda her şey daha iyi olacak, gelecek yaz geçen yazdan, gelecek kış da geçen kış’tan daha iyi olacak, çünkü bizler bunun için çalışıyoruz, ilimizin birçok sorunu var ve hepsini çözmek için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin ise Milletvekilimiz Sayın Mahmut Kaçar sağ olsunlar bizi ziyaret etti. Bu ziyaretten oldukça memnun olduk, Bu vesileyle bizler de ilimizdeki bazı çözülmesi gereken problemleri ona ilettik. Sayın Vekil, tuttuğunu koparan, dirençli ve azimli biri, inşallah onun destek ve çalışmalarıyla ilimizin problemleri kısa zamanda çözülecektir. Kentimiz birçok konuda geri kalmış çok çalışmamız lazım ki istene seviyeye ulaşalım, gördüğümüz eksiklikleri doğru aktarmalıyız ki kolay çözüme ulaşsın” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.