banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Ahmet Çalık; Şanlıurfa’da Olmak Güzel

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da iftar programına katıldı.
Eyyüp Peygamber Camisi avlusunda Çalık Holding tarafından düzenlenen iftar programına katılan Çelik, burada yaptığı konuşmada, organizasyonu gerçekleştiren Çalık Holding yönetimine teşekkür ederek, ramazan sofrasında Şanlıurfa'da olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Suriye ve Mısır'da yaşanan olaylara değinen Bakan Çelik, "Ramazan ayında Allah'ın huzuruna durmuş, kıbleye yönelmiş insanların silahlarla taranması ve şehit edilmesi hepimizi derinden kahrediyor, üzüyor. Cahiliye döneminde bile silahlar konuşmazken, cahiliye döneminde bile öldürmelere, düşmanlıklara mola verilirken, sözüm ona çağdaş dünyada Müslüman aleminde, İslam aleminde kanın akıtılması, kanların gövdeyi sürükler hale gelmesi hepimizi derinden üzmektedir. İnşallah bu ramazan sofralarında, iftar sofralarında yükselen dualar, mazlumların ahı, o şahları aşağıya indirecek. Bundan zerre kadar şüphemiz yok değerli kardeşlerim" diye konuştu.
Çelik, iftarın ardından sohbet ettiği vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

İftara, Vali Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Abdulkerim Gök, Halil Özcan ve Mehmet Akyürek, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.