banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

8. Emlak, İnşaat ve Tedarikçileri Fuarı başladı

 Mersin Yenişehir CNR EXPO Fuar Alanında, 8. Emlak, İnşaat ve Tedarikçileri Fuarının 8’insi düzenlendi. Açılış törenine MersinVali Özdemir Çakacak,  Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tayyar Şen, il ve ilçe protokol üyeleri ve firma temsilcileri katıldı.

Vali Çakacak, törende yaptığı konuşmada, fuarların Mersin ve ülke ekonomisi için önemine dikkat çekti.

Çakacak, “Mersin bir fuarlar kenti ve yapı ve inşaat alanında ülkemizin en önemli kentlerinden biridir. Mersin 8’inci Yapı, Emlak, İnşaat ve Tedarikçileri Fuarının ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayacağına inanıyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyor, emeği geçen tüm kuruluşlara ve katılan tüm firmalara teşekkür ediyorum.” dedi.

Protokol üyelerinin yaptığı konuşmaların ardından Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şerafettin Aşut, Vali Özdemir Çakacak’a fuara katkılarından ötürü plaket takdim etti.

Fuarın, 30 Ekim-2 Kasım tarihlerinde saat 11.00-22.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık kalacağı bildirildi. (Osman Öksüz-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.