banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

470 işçinin akıbeti beli oluyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde çalıştırılmak istenmeyen 470 sendikalı işçi havuza alınarak Şanlıurfa merkez ve ilçelerde başka kurumlara tayin edilmesi için yapılan çalışmalarda sona gelindi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in talebi doğrultusunda Belediyeye devredilen 470 personelin Vali İzzettin Küçük  il milli eğitim kadrosunda istihdam edilmesi için çalışmalar başlatıldı.

Personelin başka illere gönderileceği dedikodusuna karşın Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, hiç kimsenin başak ile gönderilmeyeceğini belirtmişti. Güvenç, 31 Mayıs AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısında “Yasanın bize verdiği yetki ile Özel idare ve ilçelerden bize aktarılan kadroları havuz yaparak değerlendirmek. Yine yasa diyor ki, belediye personeli norm kadro fazlası olarak havuza gönderilemez. Dolayısıyla dışarıdan gelenleri yazdık. Bunların hiç biri il dışına gitmeyecek. Bu ilde tarım müdürlüğünde, dsi’de valilikte çalışacaklar. Hatta bunların içersinde belediye’de çalışması gerekenleri ise geçici görevle belediye’de kendilerinden faydalanacağız” demişti. 

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.