banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

2.OSB yatırımcıları biraraya geldiler

Yatırımcıların mevcut durumlarını analiz etmek varsa sorunlarını tespit ederek çözüm yolları bulmak ve ileriye dönük beklentilerine paralel olarak eğitim ve danışmanlık konularındaki ihtiyaçlarını tespit etmek üzere düzenlenen toplantıda ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin, yaptığı konuşmada, 2.OSB de yer alan ve alacak tüm firmaların arkasında olduklarını belirtti.

Yatırımcı firmaları her türlü desteğe hazır olduklarının da altını çizen ŞUTSO Başkanı Ertekin, Elektrik ve doğal gaz sorunlarının en kısa zamanda çözüleceğini ve gerekli çalışmaların devam ettiğini söyledi. 23 Temmuz 2010 itibari ile de 2. OSB'ye yönelik elektriğin aktif hale geleceğini aktarın Ertekin, firmaların karşılaşabilecekleri tüm sorunların takipçisi olacaklarını ve her noktada yanlarında olacaklarını vurguladı.

 

Toplantıda ayrıca Şanlıurfa Sanayisinin Yeniden Yapılandırılması Projesi Teknik Destek Ekibi, Projenin 2. OSB firmaları hakkındaki faaliyetler ile ilgili bilgi verdi. Firmaların eğitim ve danışmanlık konuları hakkında değerlendirmeler ve bundan sonra uygulanacak program anlatıldı.

Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü de firmalar için yaptıkları faaliyetlerini aktardığı toplantıda yatırımcı firmalara her konuda yardımcı olmaya hazır olduklarının altını çizdiler.

Toplantının son kısmında tüm firma yetkilileri ile mevcut durumları, sorunları, eğitim ve danışmanlık ihtiyaçları hakkında birebir görüşmeler yapıldı ve birebir çözüm önerileri ortaya konuldu.

Bu arada toplantıya ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin'in yanı sıra Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP)Proje Teknik Destek Ekibi, Yatırım Analizi Uzmanı M. Murat Candemir, Proje Uzmanı Servet Soyuşen, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü, Hasan Çalışkan, Karacadağ Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü E. Uğur Divitçi ile Karacadağ Kalkınma Ajansı uzmanları Halil Çakallı, Yunus Çolak ve 2. OSB'de yatırım yapacak olan bazı firmalardan, Biogap Gıda ve İlaç San. Tic. Ltd. Şti, Urfa İndeksiyon Döküm San. Tic. Ltd. Şti, Miyar Araştırma San Tic. Ltd. Şti, Gap Porselen ve Seramik Tekstil San. Tic. Ltd. Şti, Nur Dalgıç ve Elektrik Motor San. Tic. Ltd. Şti, Özkarakeçili  Makina san. Tic. Ltd. Şti, Ferat Elektrik Nak. İnş. Teks. San. Tic. Ltd. Şti yetkilileri katıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.