banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

'2016 için bölgeye 25 Milyon TL yatırım öngörülmektedir'

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) 2016 Yılı “Yaşam kalitesi ve sanayi altyapıları” ve “İmalat sanayinin geliştirilmesi” mali destek programlarını başlattığını bildirdi.

Fırat Kalkınma Ajansı, TRB1 Bölgesinde (Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli) bölgesel kalkınmaya katkı sağlayabilecek projeleri destekleyerek hayata geçirmek amacıyla 08 Ocak 2016 tarihi itibariyle 2016 Yılı “Yaşam Kalitesi ve Sanayi Altyapıları” ve “İmalat sanayinin geliştirilmesi” mali destek programlarını başlattığını belirtti.

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA)  tarafından yapılan açıklamada, “Programlar kapsamında bölgeye aktarılması planlanan kaynak miktarı 14 milyon TL olup, desteklenecek projelerle yaklaşık 25 Milyon TL’lik yatırım gerçekleştirilmesi öngörülmektedir. Yaşam kalitesi ve sanayi altyapıları mali destek programı başvuru kabulü 22.01.2016 – 11.03.2016 tarihleri arası, İmalat sanayinin geliştirilmesi mali destek programına başvurular ise 22.01.2016- 04.03.2016 tarihleri arasında internet üzerinden gerçekleştirilecek.” denildi.

Açıklamada ayrıca, “Programlar hakkında ayrıntılı bilgiye ve rehberlere www.fka.gov.tr adresinden ulaşılabilir. Mali destek programlarına ilişkin bilgilendirme toplantıları düzenlenecek olup, toplantı programı daha sonra ilan edilecektir.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.