banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Zorla evlenmem dedi, polise gitti

Ceylanpınar’da Ç. E. İsimli genç kız babasının istemediği biriyle evlenmesi için baskı yaptığı iddiasıyla babasını şikayet etti.

 18 yaşındaki Ç.E., karşı çıkmasına rağmen istemediği kişiyle evlenmesi için kendisini tehdit ettiğini ileri sürdüğü babasını polise şikayet etti.

Dün öğle saatlerinde Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden Ç.E., babası M. E. tarafından zorla evlendirilmek istediğini söyledi.

Bunun üzerine Polis genç kızın ifadesini aldı. İfadesi alınan genç kız, kendisinden yaşça büyük bir akrabaları ile evlendirilmek istendiğini, karşı çıkınca da babası tarafından ölümle tehdit edildiğini ileri sürdü. Bu suç duyurusu üzerine Emniyet birimleri, baba M. E.yi Bahçelievler Mahallesindeki evinde gözaltına aldı.

İlçe Emniyet müdürlüğüne götürülen baba hakkında soruşturma sürüyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.