banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Siverek Belediyesi ‘Yaz Okul’u Başladı

 

Siverek Belediyesi, yaz tatilinin başlamasıyla birlikte çocuklara ve gençlere yönelik yaz okulu uygulaması başlattı.

Kültür Müdürlüğüne bağlı Bilgi Evleri bünyesinde açılan ‘Yaz Okulu’nun ilk gününde başlayan 9 kursa yaklaşık 200 kişi kayıt yaptırdı.

Yaklaşık iki yüz çocuk ve gencin yaz okulundan faydalanmak amacıyla kayıt yaptırdığını ve kayıtların devam ettiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, tüm çocukları ve gençleri yaz okuluna davet etti.

Postacı, “Çocuklarımızın yaz tatillerini iyi değerlendirmeleri, keşfedilmemiş yeteneklerini gün yüzüne çıkarıp, kültürel ve sosyal alanda gelişmişlerine katkıda bulunmak amacıyla yaz okulu bünyesinde Kuran-ı kerim, karate, satranç, halk oyunları, gitar, bağlama, bilgisayar, ebru ve resim gibi kurslar açtık. Öğrencilerimiz kurslara başladı. Kurslarla birlikte gezi ve kamp gibi etkinliklerimiz olacak. Tüm gençleri ve çocukları kurslara davet ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.