banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Yunus Emre Okulu Hizmete Giriyor

Çalışmaların kısa sürede tamamlanması ve açılışının ardından okul 2010-2011 eğitim öğretim yılında faaliyet göstermeye başlayacak. Yunus Emre Anaokulu'nun faaliyet göstermeye başlaması ile çevre okullardaki öğrenci yoğunluğunun büyük oranda azalacağı bildirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Birecik Kaymakamı Ozan Balcı, "Yapılan benzer çalışmalar neticesinde, geçtiğimiz yıl 50 olan okul öncesi eğitim veren derslik sayısı 92'ye çıktı. Bin 349 olan okul öncesi eğitime devam eden öğrenci sayısı ise 3 bin
857'ye ulaştı. Bu oranların artması için Birecik Kaymakamlığı olarak yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Zihinsel ve kişisel gelişimin büyük oranda tamamlandı. Bu dönemde öğrencilerimizin kazanacağı davranışları tüm eğitim öğretim hayatlarına yansıyacak"
dedi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.