banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Yoksul Ailelerle Bayram Sevinci

Şanlıurfa Akçakale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca, Kurban Bayramı öncesinde, fakir olduğu önceden tespit edilen 1.000 muhtaç vatandaşımıza kişi başına 125,00.-TL. Olmak üzere toplam 125.000,00.-TL nakdi yardım ödemesine başlandı.

         Akçakale Kaymakamı Sayın Şefik AYGÖL; “İlçemiz merkezi ve bağlı köylerimizde ikamet eden Fakir ve yardıma muhtaç olduğu, İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca tespit edilen 1000 aileye, Kurban bayramı öncesi gıda ve giyecek ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için kişi başına 125,00.-TL. Olmak üzere Nakdi Yardım dağıtımına başlanmıştır. Bayram öncesi yardıma muhtaç vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması bizleri de sevindirmektedir. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.