banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Yıkım Alanına Park!

Meydan Projesi çerçevesinde alt kısmı büyük bir otopark olarak düşünülen Topçu Meydanı’nda sürücüler şimdiden araçlarını park etmeye başladı.

 

Şanlıurfa şehir merkezinin çok sıkışmasına en basit örneklerinden biri daha “Valilik Binasının” yıkımı ile ortaya çıktı.

 

AK Parti’nin 4 yıl da 400 proje taahhüdü ve Topçu Meydanı Projesi çerçevesinde Tekel Caddesi’nde bulunan ve yıkımı gerçekleştirilen Yeşil kart Bürosu’nun bulunduğu alana vatandaşlar “mecburen” tehlikeye rağmen şimdiden araçlarını park etmeye başladı.

 

Alt kısmı otopark olarak düşünülen Topçu Meydanı’ndaki düzenleme ile kentin hem güzel bir görünüme kavuşması hem de kent merkezinin rahat bir nefes alması hedefleniyor.

 

Bölgedeki tarihi dokunun ortaya çıkarılması planlanan projeye Valilik Binası ve Yeşil kart Bürosu bu alana dahil edilecek.  Proje çerçevesinde yapılacak olan otoparka Şanlıurfalı sürücüler şimdiden rağbet göstermeye başladı. Şanlıurfalı sürücüler şimdiden araçlarını yıkılan Yeşil kart Bürosu alanına park etmeye başladı.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.