banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

YGS intihar ettirdi

Her geçen gün intihar olaylarının arttığı Şanlıurfa’da dün Şanlıurfa Merkez’de bir kişi Birecik’te bir kişi, Bozova’da bir kişi intihara teşebbüs etti.

 

Alınan bilgiye göre; Girdiği YGS sınavında düşük puan aldığını öğrenen 20 yaşındaki Derya E.  İsimli öğrenci, önceki gün öğle sıralarında çok sayıda ilaç içerek intihar teşebbüsünde bulundu. Ailesinin müdahalesi ile Şanlıurfa Devlet Hastanesine kaldırılan genç kızın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlendi.

 

Diğer bir intihar olayı ise Birecik’te meydana geldi. İşsizlikten bunalan 21 yaşındaki işsiz Şakir İ. İsimli genç Birecik köprüsünün üstünde atlayarak intihar etmek istedi. Çevredekilerin müdahalesi ile Birecik Devlet Hastanesine kaldırılan genç müşahede altına alındı. Gencin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

 

Diğer intihar olayı Bozova’da meydana geldi. Bozova’nın Göl mahallesinde dün akşam saatlerinde 23 yaşındaki Z. G. İsimli kadın henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çok sayıda ilaç içerek intihar teşebbüsünde bulundu. Ailesinin müdahalesi ile Bozova Devlet Hastanesine kaldırılan Z. G. İsimli şahsın hayati tehlikesinin olması nedeniyle Şanlıurfa Devlet Hastanesine gönderildi.

Z. G. İsimli şahıs burada gözetim altında alındı.  

 

Güvenlik güçleri üç intihara teşebbüs olayı ile ilgili inceleme başlattı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.