banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

YETİM ÖKSÜZ MAĞAZASI AÇILDI

Ay Işığım Derneği Bugün (18 Ağustos 2011) sırrın yolu üzeri uçaksavar kavşağı yanında yetim öksüz mağazasının açılışını yaptı.

2011 Ramazan Ayında 10 bin yetim,  öksüz ve yardıma muhtaç çocuğu giydirmek hedefi ile yola çıkan Ay Işığım Yetim Öksüz Derneği sırrın yolu üzerinde açtığı mağazası ile arefe gecesi saat 12’ye kadar hizmet verecektir.

Açılışı yapılan Çocuk Giyim Merkezi’ni; Vali Nuri Okutan’a Dernek Başkanı İbrahim Halil Ural gezdirirken, açılışa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar da katıldı.

 

                Açılışta konuşan Ay Işığım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil URAL: “Bugün sırrın yolu üzeri uçaksavar kavşağı yanında 18 Ağustos saat 11’de yetim öksüz mağazasının açılışını yaparak yetimlerin bayramını bayram ettirmek için onlarla bir nebze olsun yetimliklerini paylaşmak ve ortak olmak için yetim dostu Ay Işığım Derneği olarak yanlarında olduğumuzu bir kere daha hatırlatıyoruz.

                Yetimlerim gelip rahatlıkla giyinebilecekleri, gönüllerinin istediği gibi keyiflerine göre alışveriş yapabilecekleri bu mağazamız arefe gecesi saat 12’ye kadar hizmet verecektir. Yetim ve öksüz çocukların kimsesi olmak için onlara bir anne, bir baba şefkati ile kucak açabilmek için mağazamız hizmette olacaktır.

                Bu hayır hizmetinde hayır yolculuğunda bizi yalnız bırakmayan açılışımıza iştirak eden etmeyen herkese teşekkür eder; dua bekleriz” dedi.

Yasin Küçük’ün haberi...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.