banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Yeşildirek'e Köprülü Kavşak Yapılıyor

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Şair Nabi Kültür Merkezi'nde Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nce düzenlenen sohbet toplantısında personelleriyle bir araya geldi.

       Yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında fikir alışverişinin yaşandığı toplantıda konuşma yapan Belediye Başkanı Fakıbaba Türkiye'de en iyi belediye olma yolunda emin adımlarda ilerlediklerini söyledi.

      Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu ve Ahmet Al'a bağlı birimlerde görevli 100'e yakın belediye personelinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, 2014 yılına kadar pırıl pırıl, yemyeşil bir Şanlıurfa'yı oluşturacaklarını kaydetti.

     YEŞİLDİREK KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI 23 HAZİRAN'DA İHALE EDİLİYOR

     Geçmişte yapılan hizmetlerle günümüzde yapılan hizmetler arasında önemli kıyaslamalara dikkat çeken Fakıbaba, "Yerel yönetimlere daha büyük imkânlar tanındığı takdirde hizmet kalitesi tabii ki daha da artacaktır. Şanlıurfa Belediyesi olarak büyük projelerimize devam ediyoruz. Yeşildirek Kavşağı'nda yapılması planlanan kavşak projesi 23 Haziran'da ihale ediliyor. Kısacası Şanlıurfa'nın daha modern bir kente dönüşmesi için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz" dedi.

    2014 yılına kadar birçok alanda ciddi projelere imza atacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Fakıbaba, fiziki belediyeciliğin yanı sıra sosyal belediyecilik alanında da önemli hizmetler yaptıklarını dile getirdi.

   Hizmet İş Sendikası Başkanı Ali Uğraş ise konuşmasında belediyenin çalışmalarına övgüler yağdırdı.

   Ankara'da yapılan yol genişletme, kaldırım çalışmalarıyla Şanlıurfa'da yapılan çalışmalar arasında kıyaslama yapan Uğraş, Şanlıurfa Belediyesi'nin daha kaliteli bir hizmet verdiğini vurguladı.

   Toplantıya Belediye Başkanı Fakıbaba ve Hizmet İş Sendikası Başkanı Ali Uğraş'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu ve Ahmet Al, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ahmet Dilek, Strateji Geliştirme Müdürlüğü Birim Sorumlusu Hasan Aydoğdu ve personeller katıldı.    

www.balikligol.com  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.