banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Yeşi lkartaki sıkıntı haftaya bitecek

Aypider Genel başkanı Hakan AYDIN’dan yeşilkart bürosuna ziyaretinde kurum Müdürü Müslüm Kılıç hafta içinde 10.000 karnenin gelecegi müjdesini verdi.

Yeşilkart bürosu’daki  aşırı yoğunluğunun nedenini açıklayan Yeşilkart Bürosu Müdürü Müslüm Kılıç yoğunluk nedenin kendilerinden kaynaklanmadığını, ellerinde sağlık karnesinin sınırlı sayıda olduğunu, mevcut sağlık karnelerin sadece durumu çok acil ve ağır hastalar için verdiklerini yeni karne için müracatlarının olduğunu ve önümüzdeki hafta içinde 10.000 karnenin gelecegi müjdesini verdi. önümüzdeki hafta içinde vatandaşların karnelerini alabileceklerini  ve bu konuda vatandaşlarında duyarlı olmasını  anlayış göstermelerini beklediklerini aktardı .

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren sayın Müslüm KILIÇ sivil toplum kuruluşlarının içinde proje derneği olması itibariyle AYPİDER in önemli bir yeri olduğunu belirtti..

Yeşilkarttaki sıkıntıların bir an önce bitmesi gerektiğini dile getiren AYPİDER Genel Başkanı N.Hakan AYDIN

Bu anlamda STK olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Ayrıca Müslüm kılıç’ın uzun bir bürokrasi deneyimi olduğunu bu işin hakkından gelerek yeşilkartlı vatandaşların sorunlarını minimize edeceğini de sözlerine ekleyen Başkan N.Hakan AYDIN, Müslüm KILIÇ’ı makamında tebrik ettikten sonra aypider genel merkezine geçti. 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.