banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

yenişehir mahallesi aydınlatılıyor

Şanlıurfa Siverek ilçe belediyesinin yeni yerleşim alanı olan yenişehir mahallesinde alt yapı çalışmasından sonra ışıklandırma çalışması başlatıldı.

Belediye başkan yardımcısı Cuma Yılmaz yaptığı açıklamada, ilçenin yenişehir mahallesinde ilk etapta yaptığımız kaldırım çalışmasının ardından 3 km uzunluğundaki yolda ışıklandırma önce alt yapı çalışmaları başlatılıp sonra ışıklandırma çalışmalarına başlandı. Yeni şehir mahallesinin ışıklandırma çalışmaları bittikten sonra ışıklandırması olmayan mahallelerde çalışmalarımız devam edecekdedi. Yeni şehir mahallesinde yaşayan mahalle sakinleri ise eskiden mahallemizde ışıklandırma olmadığından gece dışarı çıkamıyorduk, belediye başkanı Ali Murat Bucaka özellikle bayrama yakın bir zamanda ışıklandırma çalışmasını başlattığı için teşekkür ederiz dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.