banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Urfa Balıklıgöl MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Şanlıurfa’da Gençlere Çevre, Trafik ve iletişim Semineri verildi


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürü, Televizyon programcısı Sait KOYUNCU Yenişehir Gençlik Merkezinde '' TRAFİK VE İLETİŞİM SEMİNERİ' verdi.
Seminerin başında Çevre Koruma Kontrol personelleri Şima Katrancı ve Dilan Toprak Çevre ile ilgili kısa birer sunum yaptılar.
Seminere Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanı Mustafa Kaytan ,Bahçelievler Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil ALP, Çevre Koruma Şube Çalışanları ve bir çok Gençlik Merkezi gönüllüsü katıldı. Seminer sonunda Katılan gençlere Büyükşehir Belediyesinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından tişört ve İma sürücü kursu tarafından trafik kurallarının anlatıldığı kitap dağıtıldı.
Seminer sonunda Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Hamit DERMAN '' Günümüzde Çevre temizliğinin önemi ,trafik kurallarının gerekliliği konusunda gençlerimize birinci elden eğitim vermek istediklerini ve bu konuda da Sait KOYUNCU Bey'in vermiş olduğu seminerin gençlere artı değer kattığını,bundan böyle de bu tür seminerlere devam edeceğiz.''dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.